برگزاری جشن فعالیت های انجمن های علمی دانشکده

۱۷ آذر ۱۳۹۸ | ۱۲:۴۴ کد : ۶۶۵۶ اخبار و رویدادها

دانشجویان فعال انجمن های علمی مدیریت و حسابداری روز دوشنبه مورخ 98/9/11 در طبقه ی همکف دانشکده مراسمی را جهت معرفی برنامه های انجمن برگزار نمودند که با استقبال دانشجویان و اساتید همراه بود.

جناب آقای دکتر مظلومی فر ریاست محترم دانشکده فضای دانشگاه در این روز را پر شور و پرتکاپو عنوان نمودند.

جناب آقای دکتر حبیبی مدیر محترم گروه حسابداری از نزدیک با دانشجویان گفتگو نمودند همچنین جمعی از اساتید در محل برگزاری جشن حاضر شده و چنین برنامه هایی را مثبت ارزیابی نمودند.

سرکار خانم دکتر لیلا پارسا رئیس محترم اداره ی پژوهش ضمن قدردانی از تلاش اعضای انجمن علمی مدیریت و حسابداری وجود چنین رویدادهایی را برای ارتقا روحیه کارگروهی دانشجویان لازم دانست و خواستار برگزاری سلسله نشست های علمی در فضای دانشکده شدند.

دانشجویان عضو انجمن علمی  برگزارکننده جشن:

خانم ها:  اسلامی- آخوندی- رحمانی- ابراهیمی- آتش زای

آقایان: قلی زاده- طح ساز- اعلایی- ابراهیم طالب آبادی- پورصفر- صالحی- قزاقی