انجمن علمی دانشکده مدیریت و حسابداری در بین انجمن های علمی برتر دانشگاه های آزاد کشور

۲۸ مهر ۱۳۹۹ | ۰۸:۳۱ کد : ۷۳۹۲ اخبار و رویدادها

انجمن علمی دانشکده مدیریت و حسابداری انشگاه آزاد اسلامی واحد یادگار امام خمینی(ره) شهرری  با کسب گرید A  (رتبه ششم) در بین انجمن های برتر دانشگاه های آزاد اسلامی سراسر کشور قرار گرفت.

این موفقیت را به ریاست محترم واحد، تمامی فرهیختگان این واحد دانشگاهی، مسئولین دانشکده مدیریت و حسابداری و مخصوصا دانشجویان تلاشگر انجمن علمی مدیریت و حسابداری تبریک عرض نموده و از خداوند منان توفیق و پیشرفت روزافزون را برای این عزیزان مسئلت می نماید.

دانشجویان تلاشگر این موفقیت گوارای وجودتان.

خانم ها: حانیه آخوندی- فاطمه ابراهیمی- مائده اسلامی-سپیده فتوحی- لیلا آتشزای-زینب عزتی

آقایان: مهدی ابراهیم طالب آبادی- حسن طرح ساز- حسین قنبری- ناصر قزاقی- مهدی قلی زاده - ابوالفضل صالحی- حمیدرضا پورصفر

انعکاس خبر در روزنامه فرهیختگان

( ۱ )