دیدار صمیمانه دانشجویان انجمن علمی دانشکده مدیریت و حسابداری با ریاست محترم واحد

۲۶ بهمن ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۲ کد : ۷۸۱۵ اخبار و رویدادها

دیدار رییس محترم واحد جناب آقای دکتر قاضی مغربی با دانشجویان انجمن علمی مدیریت و حسابداری

در این دیدار که به مناسبت کسب رتبه برتر انجمن علمی مدیریت و حسابداری برگزار گردید، ریاست محترم واحد ضمن قدردانی از زحمات دانشجویان، نکات کلیدی و راهبردی را درخصوص حفظ جایگاه علمی و ارتقاء آن بیان نمودند.
همچنین اعضا محترم انجمن علمی مدیریت و حسابداری به بیان برنامه ها و دیدگاه های خود پرداختند و از دغدغه های دانشجویان در دوران کرونا مواردی را عنوان نمودند.

در این جلسه، ریاست واحد، رییس، معاون و مدیران گروه دانشکده و جمعی از دانشجویان انجمن علمی مدیریت و حسابداری به شرح ذیل حضور داشتند.

خانم ها: حانیه آخوندی. فاطمه ابراهیمی. سپیده فتوحی. مائده اسلامی
آقایان: حسن طرح ساز. مهدی ابراهیم طالب آبادی